هیچ محصولی در سبد خرید نیست.







رب گوجه سیس لند
از اساسی ترین موادی که در پخت اکثر غذا ها استفاده می شود، رب گوجه فرنگی است. امروزه به جهت اهمیت بالای رب در آشپزخانه، اکثر خانواده ها به تهیه رب خانگی می پردازند. در تهیه رب همانطور که از نامش پیداست، گوجه فرنگی ماده اولیه اصلی محسوب می شود. این چاشنی پرطرفدار علاوه بر طعم و عطر خاص خود، رنگی قابل توجه به غذا و خوراک می بخشد.
امروزه رب گوجه در اشکال و به روش های مختلفی تهیه می شود. خواص و استفاده هر کدام، متفاوت از دیگری بوده و شایان توجه می باشد.
- با استفاده از گوجه فرنگی و در منزل تهیه می شود. در این روش ماده نگهدارنده به آن اضافه نشده و محبوبیت زیادی در بین خانم ها دارد.
- در تهیه رب ارگانیک، آنچه اهمیت دارد سلامت کامل گوجه فرنگی هاست. در واقع اینکه گوجه ها بدون استفاده از مواد شیمیایی پرورش یابند، مهم است. رب های ارگانیک خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهند.
- در این روش پس از آنکه گوجه فرنگی ها در ظروف مخصوص به دمای مد نظر رسیدند و پخته شدند، بلافاصله به شیوه استریل، بسته بندی می شوند. این موضوع دو اهمیت دارد. اول آنکه نیازی به مواد نگهدارنده نداشته و دوم اینکه ماندگاری نسبتا بالایی دارد.
- تولید انبوه رب در کارخانه ها با استفاده از مواد نگهدارنده صورت می گیرد. در واقع مزیت این موضوع، قیمت مناسب رب برای خریداران و ماندگاری بالای آن است.

تاریخچه رب گوجه
پیشینه رب گوجه به دوران باستان و قدیم باز می گردد. در واقع گوجه فرنگی محصول بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است و در آن زمان از گوجه و پوره آن برای تغدیه استفاده می کردند. پس از آنکه کریستف کلمب آمریکا را کشف کرد، پوره فرنگی پس از مدتی وارد قاره اروپا شد.
در قرن 18 میلادی، ایتالیایی ها گوجه فرنگی را وارد آشپزی خود کردند. ایتالیایی ها از گوجه در سس، پیتزا و پاستا به وفور استفاده می کردند. بعد ها در قرن نوزدهم، کارخانه های زیادی در اروپا و آمریکا تولید صنعتی گوجه فرنگی را استارت زدند.
انواع گوجه فرنگی را بشناسیم
- گوجه گیلاسی: این گوجه ها انواع مختلفی همچون سوپر سوئیت صد و گاردنرز دیلایت دارند و برای تهیه سالاد و تزئین غذاها مناسب است.
- گوجه روما: کشیده و دارای گوشت بیشتری است، برای تهیه سس و رب مناسب می باشد.
- گوجه فرنگی بوته ای: این گوجه ها بزرگ و گرد بوده و به صورت خام و پخته قابل مصرف است.گوجهفرنگی کامپاری یک نمونه از آن است.
- گوجه های رنگی: برای تنوع در آشپزی و رنگ های مختلف، از آن بهره می گیرند. گوجهفرنگی آزویچکا زردرنگ از این گونه محسوب می شود.