هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

EXPERIENCE THE BEST SEASONING PRODUCTS WITH SISLAND- محصولات
 - نمک
 
نمک
			
			
							دسته بندی :  ادویه جات
			
			
			
		
				عموما نمک به ترکیب شیمیایی(NaCl) تلقی می گردد. در طبیعت نمک به فراوانی یافت می شود و به عنوان یکی از مواد اصلی در نگهداری مواد غذایی و بسیاری از مواد در تاریخ بشر به شمار می رود. مک به صورت کریستالهای سفید یا نیمه شفاف یافت میشود و به دلیل قابلیت حل شدن آسان در آب و طعم شور خود، به طور گسترده در آشپزی و صنایع مختلف استفاده میشود.

توضیحات
کشف نمک، یک تاریخ پیشینه
کشف نمک را می توان در دوران باستان جستجو کرد. جایی که انسان های نخستین به دلایل بقا و نیازهای تغذیهای خود، به منابع نمک توجه داشتند. رفتار انسان در آن زمان تقلیدی از حیوانات بود و به همین سبب به دنبال حیوانات می رفتند و منابع نمک را می یافتند. احتمالاً، انسانها ابتدا با خوردن گوشت حیوانات که نمک در آنها تجمع یافته بود، با نمک آشنا شدند. بعد ها تمدن های باستانی مثل چینی ها و رومیان استفاده زیادی از نمک می کردند. در مصر برای مومیایی کردن فرعون ها از نمک به وفور بهره گرفته می شد. حدود هزاران سال پیش در چین نمک را از آب دریا استخراج می کردند. ارزش نمک به آرامی افزایش یافت و پس از مدتی به عنوان یکی از کالا های مهم تجاری رد و بدل می شد. در قرون وسطی ارزش معادن نمک به حدی بالا بود که باعث ایجاد در گیری در میان قبایل می شد.
محصولات مرتبط
- 
                            
             ادویه آویشن
                                    ادویه آویشن
آویشن، مفید تر از یک ادویه
آویشن از محبوب ترین گیاهان در دنیا به شمار می رود که خواص زیادی دارد. در واقع این گیاه سرده ای از تیره نعاعیان است و با نام علمی Thymes شناخته می شود. امروزه در کشور ایران گونه های محدودی از آن وجود دارد که در بسیاری از غذا ها همچون پیتزا، پاستا، ساندویچ ها، سوپ و .. به وفور کاربرد دارد.
Price : - 
                            
             ادویه زنجبیل
                                    ادویه زنجبیل
زنجبیل، یک تند دوست داشتنی
زنجبیل که در انگلیسی به آن “Ginger” گفته میشود، یک گیاه دارویی و پرخاصیت است که از ریشه آن استفاده میشود. زنجبیل به دلیل طعم تند و گرم خود و همچنین خواص درمانیاش، در طب سنتی و آشپزی جایگاه ویژهای دارد. ریشه زنجبیل شامل ترکیبات فعال مانند جینجرول است که نقش مهمی در خواص دارویی آن ایفا میکنند.
Price : - 
                            
             ادویه فلفل قرمز
                                    ادویه فلفل قرمز
فلفل قرمز، عطر و رنگ خاص غذا
از راز های یک غذای خوش عطر، استفاده از ادویه های معطر مثل فلفل قرمز است. فلفل قرمز یا همان چیلی، به انگلیسی Red Pepper از خانواده Capsicum هستند. امروزه ادویه فلفل قرمز حاصل ترکیب برخی فلفل های خشک شده مثل: فلفل کاین، فلفل چشم پرنده و .. است. فلفل قرمز در غذا های هندی و عربی به وفور استفاده می شود.
Price : - 
                            
             ادویه کاری
                                    ادویه کاری
کاری، تلفیقی از ادویه های خاص
ادویه کاری، به انگلیسی curry powder، از ترکیب چند ادویه تهیه می شود. کاری از کشور هند به تدریج به سایر قاره ها وارد شد و امروزه سهم ویژه ای در آشپزی در کشور ایران ایفا می کند. طعم خاص آن باعث شده در بسیاری از غذا ها که نیازی به ادویه ندارند، از کاری جهت ارتقای طعم غذا، بهره گرفته شود.
Price : 
								