هیچ محصولی در سبد خرید نیست.


- محصولات
- ادویه هل
ادویه هل
دسته بندی : ادویه جات
هل، فراتر از یک دانه
هل در واقع دانه کوچکی است که عطری خاص و رنگی سبز دارد. دانه هل را به شکل آسیاب شده و یا درسته در تهیه بسیاری از غذا ها استفاده می کنند. سه نوع هل با رنگ ها سبز، سفید و سیاه در اکثر کشور ها یافت می شود که سهم هل سبز در آشپزی به دلیل عطر و رنگ جذابش، بیشتر است.
توضیحات
هل و بدنی سالم
حتما شنیده اید که بسیاری از مردم جویدن هل بعد از وعده های غذایی را پیشنهاد می کنند. دلیل این موضوع را می توان در طبع گرم و خشک هل دانست که باعث می شود غذا به آسانی هضم و گوارش گردد. بیشتر استفاده هل، ریختن در چایی و دمنوش است، هرچند در برخی دسر ها مثل حلوا و بسیاری از غذا ها نیز به وفور استفاده می شود. درمان سوء هاضمه، نفخ و حالت تهوع از خواص هل برای بدن است که بسیار مورد توجه طب سنتی است.
محصولات مرتبط
-
ادویه زردچوبه
ادویه زردچوبه
زرد پرخاصیت را بشناسید
زردچوبه که در انگلیسی “Turmeric” نامیده میشود، یک ادویهی طلاییرنگ است که از ریشه گیاه زردچوبه به دست میآید. این گیاه بومی جنوب آسیاست و از دیرباز به عنوان چاشنی، دارو، و رنگدهنده طبیعی در آشپزی و طب سنتی استفاده میشود. زردچوبه به دلیل وجود مادهای به نام کورکومین (Curcumin) شناخته میشود
Price : -
ادویه گلپر
ادویه گلپر
گلپر، ادویه محبوب ایرانی
گلپر که در انگلیسی با نام “Persian Hogweed” یا “Heracleum persicum” شناخته میشود، یک ادویه و گیاه دارویی است که در ایران بهویژه در نواحی کوهستانی رشد میکند. گلپر به دلیل عطر و طعم تند و کمی تلخ خود، در آشپزی و طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه دارای برگها و دانههای معطر است.
Price : -
نمک
نمک
عموما نمک به ترکیب شیمیایی(NaCl) تلقی می گردد. در طبیعت نمک به فراوانی یافت می شود و به عنوان یکی از مواد اصلی در نگهداری مواد غذایی و بسیاری از مواد در تاریخ بشر به شمار می رود. مک به صورت کریستالهای سفید یا نیمه شفاف یافت میشود و به دلیل قابلیت حل شدن آسان در آب و طعم شور خود، به طور گسترده در آشپزی و صنایع مختلف استفاده میشود.
Price : -
ادویه کاری
ادویه کاری
کاری، تلفیقی از ادویه های خاص
ادویه کاری، به انگلیسی curry powder، از ترکیب چند ادویه تهیه می شود. کاری از کشور هند به تدریج به سایر قاره ها وارد شد و امروزه سهم ویژه ای در آشپزی در کشور ایران ایفا می کند. طعم خاص آن باعث شده در بسیاری از غذا ها که نیازی به ادویه ندارند، از کاری جهت ارتقای طعم غذا، بهره گرفته شود.
Price :