ادویه جات سیس لند

مرغوب و ارگانیک

ادویه راز یک غذای بی نظیر

ادویه به موادی گفته می شود که جهت افزودن طعم و عطر به انواع غذا استفاده می شود. ادویه به انگلیسی( spices) و در عربی جمع واژه دواء است که از گیاهان به دست می آید و حدود 109 نوع از آن شناخته شده است. البته امروزه می توان ادویه را ترکیبی از مواد مصنوعی وطبیعی دانست که علاوه بر خواص مربوط به طعم و عطر، دارای آنتی اکسیدان هایی هستند که برای سلامتی مفید می باشد.

در بسیاری از موارد از این چاشنی های خوشمزه جهت افزایش مدت زمان نگهداری مواد غذایی استفاده می شود. خاصیت باکتری کشی و ضدعفونی کنندگی بعضی از ادویه ها باعث شده در صنعت داروسازی از آن ها بهره بگیرند.

راز یک غذای خوشمزه، به ادویه و موادی است که در پخت آن استفاده می شود. وقتی بو و عطر یک غذا همه خانه را در بر میگیرد، شک نکنید پای یک یا چند ادویه خاص در میان است. می توان گفت هر ادویه جدا از عطر و طعم ویژه خود دارای طبع بخصوص است. طبع ادویه ها می تواند استفاده از آن ها را در هر فصل، بیشتر یا کمتر کند.

محصولات سیس لند

تاریخچه ادویه

پیشینه ادویه به صدها سال پیش بر می گردد که از فرهنگ ها و مناطق جغرافیایی مختلف بدست آمده است. اکثر ادویه های شناخته شده از مناطق گرمسیر بدست آمده است. معروف ترین این نواحی عبارتند از آفریقا، جنوب شرقی آسیا و خاورمیانه هستند که کشور های هند، چین، سریلانکا، و مناطق مدیترانه‌ای سهم عظیمی از آن را بر عهده دارند. در گذشته از ادویه ها بیش از آنکه در غذا ها بهره گیرند، در ساخت و تهیه دارو ها استفاده می کردند. بنابراین در گذشته دور، ارزش ادویه ها به اندازه طلا زیاد بود و همین موضوع سبب شکل گیری مسیر های ارتباطی بین شرق و غرب تلقی می شود. از خاورمیانه تا هند و از هند تا اروپا و آفریقا، همه و همه راه هایی بودند که به واسطه ادویه بسیار پر تردد شده بود.

ادویه جات
فلفل سیاه

فلفل سیاه به انگلیسی(black pepper) از محبوب ترین ادویه ها در جهان است. طبع این چاشنی، گرم و خشک است و در انواع غذا ها به وفور استفاده می شود.

زردچوبه

زردچوبه به انگلیسی(Turmeric) از ریشه خشک شده نوعی گیاه به نام کورکومین تهیه می شود. زردچوبه به ویژه در غذاهای هندی استفاده زیادی دارد و غذا را طلایی رنگ می کند. طبع آن گرم و خشک است.

دارچین

دارچین به انگلیسی( cinnamon) از قسمت داخل درخت دارچین، این ادویه پرطرفدار تهیه می شود. طبع گرم و خشک و طعم خاص دارچین باعث شده تا علاوه بر غذا در شیرینی جات و دسر ها هم استفاده زیادی داشته باشد.

زنجبیل

زنجبیل به انگلیسی( Ginger )، طعمی تند و عطری خاص دارد. درمان های خانگی و ترکیباتی که با زنجبیل تهیه می شود، باعث محبوبیت زیاد آن شده است. طبع زنجبیل در طب سنتی، گرم و خشک است.

هل

هل به انگلیسی(cardamom) با طبع گرم و خشکی که دارد، در بسیاری از نوشیدنی ها و چایی ها استفاده می شود. هل عطری بی نظیر دارد و به دلیل طبع گرم و خشکش در فصل زمستان به وفور از آن بهره می گیرند.

پاپریکا

پاپریکا به انگلیسی(paprika) این ادویه از خشک کردن نوعی خاص از فلفل های قرمز بدست می آید. در بسیاری از غذا ها از جمله فست فود و غذا های خانگی از این چاشنی که طبعی گرم و خشک دارد استفاده می شود.

میخک

میخک به انگلیسی( clove ) که در واقع جوانه خشم شده درخت میخک است. در طب سنتی، میخک دارای طبع گرم و خشک بوده و به عنوان نوعی ماده ضدعفونی کننده در بسیاری از دارو ها استفاده می شود.